Pikkukirurgia

Pientoimenpiteet (luomien, syylien ym. ihomuutosten poistot ja vastaavantyyppiset toimenpiteet paikallispuudutuksessa) tehdään v. 2011 alusta alkaen Kotkan Lääkärikeskus Oy:n pientoimenpidehuoneessa, joka on kaikkien Kotkan Lääkärikeskuksessa toimivien lääkäreiden käytettävissä. Ajoitus riippuu varaustilanteesta. Potilaan uusi käynti toimenpidettä varten voi olla tarpeen, mutta Kotkan Lääkärikeskuksesta vastaanottoaikaa tilattaessa voi myös tiedustella mahdollisuutta leikkaukseen jo ensi käynnillä.

Myös Haminan Lääkärikeskuksessa on hieman vaatimattomammin varustettu toimenpidehuone.

Vaativin pienkirurgia

Osa vaativimmista pientoimenpiteistä voi tarvita hyvään tulokseen pääsemiseksi varsinaisia leikkaussaliolosuhteita, jolloin niitä varten lääkäri vastaanotollaan varaa (useinkin eri päivälle) varsinaisen leikkaussaliajan, jolloin hoito tapahtuu Kotkan Leikkaussali Oy:n puitteissa.

Pientoimenpiteitä välittömästi vastaanottokäynnin yhteydessä ajanvarauksesta tilattuna Kotkassa (veitsellä tai laserilla) ja Haminassa (veitsellä) v.sta 1991: LASERKOTKA Ky (kirurgi Juhani Jyränki ja sair.hoit. Lina Joannou-Jyränki). Ihomuutosten ja talipattien lisäksi myös vasaravarpaat, sisäänkasvaneet kynnet, tatuoinnit ja hieman isommatkin ihomuutokset voidaan usein operoida vastaanottokäynnillä. Mikäli toimenpidettä ei tehdä, peritään käynnistä ainoastaan tavanomainen vastaanottopalkkio. Myös leikkausaika myöhemmin voidaan sopia. Etelä-Kymenlaakson ainoa hiilidioksidilaser on Kotkan Lääkärikeskuksessa Laserkotka Ky:n käytössä.

Laserkotka ky

Ajanvaraus pientoimenpiteisiin 2111 500 (Kotkan Lääkärikeskus Oy:n yhteinen ajanvarausnumero).